Мисия "Нов приятел"

Meche

Мисия “Нов приятел” е от децата за децата. 

Нека помогнем на украинските деца, бягащи от войната – да се почувстват на сигурно място. На нашите деца – да усетят колко малко трябва, за да направиш добро и да научат как подадена ръка може да сложи началото на нечий нов свят.

Всяко дете, което иска да е съпричастно и да дари усмивка на свой връстник, пристигащ от Украйна, се превръща в “нов приятел”.

Децата могат да участват в мисия „Нов приятел“, като донесат или изпратят в пункта подаръци, с които да напълнят 1 торбичка за 1 украинско дете.

Подаръци за 1 чанта:

Нещо мило

Рисунка с послание за мир, приятелство, обич, надежда

Нещо сладко

Любимо лакомство

Нещо за гушкане

Мека плюшена играчка

Нещо забавно

Весела игра, пъзел, книжка, стикери

Нещо полезно

Принадлежности за рисуване

Може да се дарява комплект от описаните артикули за съдържание на торбата. Приемаме и единични артикули във всякакви количества, които ще бъдат окомплектовани впоследствие от нас. Даренията донесете в пункта или изпратете с куриер. Адресът ни е гр. София, ул. “Шипка” 23. Артикулите за торбата трябва да са нови, плюшената играчка и игра биха могли да са използвани, но трябва да изглеждат като нови. Лакомствата не могат да бъдат домашно приготвени и трябва да са запечатани и в срок на годност.

Участвате в мисия „Нов приятел“ и ако направите финансово дарение директно към банковите ни сметки в лева BG78STSA93000028828444, BIC STSABGSF, и в евро BG52STSA93000028828524, BIC STSABGSF, с основание „Нов приятел“. А ние ще напълним торбичката вместо Вас. 

За да получите чанта "Нов Приятел" :

Направете Вашето дарение тук. Задължително попълнете Вашия адрес и ще я получите с куриер за Ваша сметка.

Приказната илюстрация е предоставена безвъзмездно от:

Мила Лозанова

Виж още:

#БългарияЗаУкрайна: Парична помощ

Кампания за парична помощ за бежанците в България. В повечето случай това са самотни майки с деца, ежедневни разходи, които не могат да посрещнат сами. Можете да помогнете и на хората, останали във войната.
Дари сега

Пункт за хумантирана помощ

В пункта ежедневно се събират необходимите стоки за хората, затворени в Украйна Приключила

Компас: Помогни на Украйна

Навигатор за легитимни дарителски инициативи за транспорт, настаняване, храна и стоки, деца, работа, финансова помощ и др.
Включи се