Хуманитарен пункт

#БългарияЗаУкрайна

За всички, които искат да дарят в стоки от първа необходимост и за хората в Украйна, останали във войната, и за бежанците от Украйна в България, отворихме хуманитарен пункт „България за Украйна“.

Мястото е  София, на ул. “Шипка № 23 (входът е откъм ул. “Васил Априлов”). Пунктът очаква дарители всеки ден от понеделник до неделя от 10 ч. до 18 ч.

Това е „Списъкът с помощи за Украйна“. А това е „Списъкът с помощи за бежанците у нас“

Сред належащите винаги стоки са бебешки пелени, адаптирано мляко и бебешки пюрета, хигиенни материали, консервирани и пакетирани храни с дълъг срок на годност (по възможност не в стъклени опаковки, защото се пренасят трудно), както и спални чували за възрастни, гумени шалтета, термо бельо за мъже, нови чорапи,  раници, челници, батерии, станции за зареждане (power banks) и др.

За да стигнат даренията до нуждаещите се от тях  в Украйна, имаме осигурен  надежден логистичен канал.

Дарения на стоки към пункта “България за Украйна”  можете да изпратите и чрез eBag.bg.

Можете да направите парично дарение и по дарителската сметка на  Фондация „Три жени“ –  Бг: BG78STSA93000028828444, BIC STSABGSF, Евро: BG52STSA93000028828524, BIC STSABGSF

Можете да дарите и директно в нашата платформа – Помощ за Украйна.

Ние ще се погрижим да закупим и доставим необходимото, като ще публикуваме подробен отчет след края на кампанията.

Хуманитарен пункт “България за Украйна” има нужда и от доброволци. Ако искате да дадете едно рамо, две ръце и ентусиазъм от своя за общата ни кауза –  пишете ни на office@threewomen.bg или позвънете на телефон 0882467736

По кампанията безвъзмездно работят Кръстина Стефанова, Сибина Григорова, Десислава Олованова, Кристина Деспотова, София Коен, Десилава Векилска, Лилия Цачева и др. Повече може да прочетете тук.

Виж още:

Мисия “Нов приятел”

Нека помогнем на украинските деца, бягащи от войната – да се почувстват на сигурно място.
Включи се

#БългарияЗаУкрайна:
Парична помощ

Кампания за парична помощ за бежанците в България. В повечето случай това са самотни майки с деца, ежедневни разходи, които не могат да посрещнат сами. Можете да помогнете и на хората, останали във войната.
Дари сега

Компас: Помогни на Украйна

Навигатор за легитимни дарителски инициативи за транспорт, настаняване, храна и стоки, деца, работа, финансова помощ и др.
Включи се